Oscar unutrašnja boja

Uživajte u bojenju! Sa Oscar unutrašnja bojama put do profesionalnih rezultata je tako jednostavan.

Oscar unutrašnja boja je dekorativni premaz za oblaganje unutrašnjih površina sa mat finišom i svilenkastom teksturom sa dodatkom silikona i akrilnim qui-polimerom na bazi vode.

Poseduje izuzetnu moć pokrivenosti kao i kvalitetan izgled završnog filma. Proizvod je ekološki i nije štetan za čoveka i njegovu okolinu. Na raspolaganju u širokoj paleti nijansi.

Pakovanje: 20kg

Kategorija:
oscar unutrasnja boja

DEFINICIJA:

Dekorativni premaz za oblaganje unutrašnjih površina sa mat finišom i svilenkastom teksturom sa dodatkom silikona i akrilnim qui-polimerom na bazi vode.

Poseduje izuzetnu moć pokrivenosti kao i kvalitetan izgled završnog filma. Proizvod je ekološki i nije štetan za čoveka i njegovu okolinu. Na raspolaganju u širokoj paleti nijansi.

RAZREĐIVANJE:

Pre upotrebe boju dobro promešati. Nakon toga je razblažiti čistom vodom, 10 – 20%, u skladu sa tehnikom i predviđenim načinom. Za razređivanje ne koristiti bilo kakva druga sredstva. osim čiste i hladne vode.

Staru boju, koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti, a neravne površine izravnati.

NANOŠENJE:

Obezbedite da površine na koje nanosite premaz imaju podlogu, da budu bez mrlja, nečistoća, masnoća slojeva boje koji se ljušte, te zbog toga uradite potrebne potrebne popravke površina. Pre procesa nanošenja boje treba naneti prajmer Oscar Univerzal Starter.

Nanošenje se mora obaviti pri temperaturi od +5 °C do +35 °C, relativna vlažnost vazduha ne veća od 70%. Nanosi se u najmanje 2 sloja, 6 sati nakon temeljnog premaza. Između nanošenja slojeva sačekajte najmanje 5 sati. Ne raditi po direktnom suncu, magli, vetru i kiši. 

Sav materijal koji se nehotice nađe na površinama koje nisu predviđene za tretiranje, odmah očistiti dok se materijal još nije osušio.

Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem. Preporučujemo da pročitate tehničke podatke pre upotrebe proizvoda. Proizvod se ne sme smrznuti. Potrebno je pridržavati se uputstava i propisa iz oblasti zaštite kod građevinskih, fasadnih, odnosno slikarsko-molerskih radova, a upotreba posebnih ličnih zaštitnih sredstava, kao i primena posebnih mera za bezbedan rad.

Neiskorišćena boja u dobro zatvorenoj ambalaži čuva se za eventualne popravke. Alat je odmah nakon upotrebe potrebno oprati vodom. Ukoliko se alat ne opere neposredno posle upotrebe, očvrsle ostatke mehanički ukloniti. Uklanjanje se može olakšati višesatnim potapanjem alata u vodu.

SUŠENJE:

Potpuno se suši nakon 24 sata. 

POTROŠNJA:

U zavisnosti od stanja površine, prosečna potrošnja je 280-320 gr/m2 za nanošenje u dva sloja. Na potrošnju utiče upijanje i kvalitet pripremljenih površina, tehnika i način nanošenja.

ZAŠTITA NA RADU:

Zaštita tela:

  • Ruke zaštiti nepropusnim rukavicama.
  • Oči zaštiti naočarima.

Tokom rada ne konzumirati hranu i piće. Nakon zavšenog rada oprati ruke.  Za više informacija pogledati sigurnosni list proizvoda.

logo-majer-mantofly-footer

Uz MantoFly garantovana izolacija tokom leta i zime.