O nama

HomeO nama

Mantofly Misija

Majer Mantofly ima misiju da stvori inovativna izolaciona rešenja koja oblikuju način na koji živimo i gradimo u budućnosti, sa brigom o ljudima koji ih prave, ljudima koji ih koriste i svetu od kojeg svi zavisimo.

60% uštede energije uz Mantofly

Troškovi za grejanje predstavljaju čak i do 75 posto ukupnih troškova energenata u prosečnom domaćinstvu. Zato je izuzetno važno izolovati svoj dom i uštedeti na troškovima grejanja. Izolacija našim proizvodima nudi daleko najjednostavnije i najisplativije rešenje za uštedu energije. Gubitak toplote se drastično smanjuje, a istovremeno, dobro je i za okolinu.

Prava izolacija je dobra investicija!

Mantofly proizvodi ne smanjuju samo troškove grejanja zimi, već takođe i troškove hlađenja leti. Oni štite vaše domove i zgrade od tokom svih vremenskih uslova.

Budite u toku sa novim proizvodima

Ukoliko želite da uštedite svoje vreme i da uvek budete pravovremeno informisani, molimo vas da ostavite vaš email, a mi ćemo vam periodično slati informacije o novim proizvodima i ostalim aktuelnostima.

Najbolja
Izolaciona Rešenja

Majer Mantofly kompanija uspešno posluje još od 1996. godine, a tajna našeg uspeha je u visokom kvalitetu i pouzdanosti svih Mantofly proizvoda. Zadovoljstvo kupaca smo usvojili kao našu misiju koju ostvarujemo kroz svoju dnevnu i buduću politiku boljeg kvaliteta i veće pouzdanosti. 

Naši proizvodi, koji su dobijeni kao rezultat dugoročnog istraživanja i razvoja, vodeći su u svom sektoru i pružaju uštede obezbedivanjem toplotne, zvučne, protivpožarne izolacije i hidroizolacije. Sa uverenjem koristimo našu krilaticu „HAJDE DA ZAJEDNO IDEMO KA USPEHU“ jer želimo da još više u budućnosti koračamo prema ovom cilju.

logo-majer-mantofly-footer

Uz MantoFly garantovana izolacija tokom leta i zime.